top of page

Hefboom voor

veranderingen

Over Marijke Stuyt

Hier vertel ik in het kort iets over mezelf, voor een echte kennismaking nodig ik je uit me te bellen of te mailen voor een afspraak.

Ik heb 18 jaar werkervaring op het gebied van HR, 1,5 jaar als zelfstandig HR Specialist, 12 jaar als leidinggevende en 5 jaar als HR-adviseur. Ik heb bewezen goed te kunnen schakelen tussen het leiden van een afdeling, het adviseren van het management en het verwerven van een strategische positie voor HRM.

Als boerendochter vind ik mijn inspiratie en creativiteit vooral in de natuur. Wanneer ik vrij ben zie je me dan ook vaak op de fiets, in de tuin, op het water of heb ik de wandelschoenen aan. Ik geniet van nieuwe horizonnen en ervaar de vrijheid en ruimte zo optimaal. Dichtbij de natuur. Dichtbij mezelf. 

De hefboom voor veranderingen 
Door te achterhalen wat mensen beweegt maak ik inzichtelijk welke motieven, weerstanden en omgevingsfactoren onder het probleem liggen. Bij het zoeken naar oplossingen zorg ik dat de intrinsieke motivatie geraakt en gestimuleerd wordt. Het aansluiten bij de behoeften is voor mij de hefboom voor veel veranderingen. Op deze manier kan iedereen zien waar verandering nodig is en komt de wil om te veranderen uit de mensen zelf.

 

Een duurzame oplossing die individu, team en organisatie vooruit helpt en de wereld iets mooier maakt. Daar draag ik graag aan bij. Terug naar de bedoeling, waardengericht ontwikkelen met als doel duurzame verandering en blijvend resultaat. Daar ligt de focus. 

bottom of page