top of page

Duurzaam en betekenisvol werken

Duurzaamheid & medewerkers

Stuyt HR Impact verleent duurzame HR-diensten aan organisaties  binnen het onderwijs, zorg & welzijn, de overheid én aan alle organisaties die een maatschappelijk belang dienen en duurzaam en betekenisvol werken hoog in het vaandel hebben staan.

 

Duurzaam is een breed begrip, maar voor mij komt het er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens (people), milieu (planet) en economie (profit) met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten.

 

Er is momenteel veel aandacht voor het verduurzamen van bedrijfsprocessen, maar nog weinig aandacht voor het People stuk; het verduurzamen van medewerkers. Daar ligt mijn interesse, kracht en expertise.

Investeren in duurzame inzetbaarheid zorgt voor een gezonde bedrijfsvoering (stijging arbeidsproductiviteit, lager verzuim, hogere klanttevredenheid) én zinvol werken voor iedere individuele medewerker.

 

Er is een causaal verband is tussen zinvol werken en duurzame inzetbaarheid; op het moment dat een medewerker zinvol werken ervaart, zet deze persoon vanuit zichzelf gemakkelijker acties in om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven gedurende het hele werkzame leven. Het is een samenspel tussen mens en organisatie. Wanneer dit samenspel uit balans is, help ik je graag dit te herstellen.

bottom of page